con infoinfo@hdz-grude.org          con tel+387 39  662  064

.

logo-header-3

thumb_slogan_2012Općinski odbor Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine Grude je cijelu predizbornu kampanju kao najorganiziranija i najbrojnija politička stranka u Grudama vodila onako kako to i dolikuje. Koristili smo isključivo političke metode i politička sredstva u cilju prezentacije naše stranke, naših kandidata i našega programa. Iako su neki naši politički suparnici, interesne grupe i pojedinciprešli granicu regularnosti i nepravilnosti, političkog bontona i dobrog ukusa nismo se na to osvrtali.

Brojnost posjetitelja i sudionika na našim skupovima veća nego ikada ranije uvjerava nas da je sve ovo što smo radili i što radimo prepoznato kao ispravan put i da je lista HDZ BiH za Općinsko vijeće Grude pobjednička lista i da je kandidat za načelnika HDZ BiH kandidat pobjednik.

Nikakva nerealna obećanja nismo davali u predizborno vrijeme, a pogotovo ona koja nećemo moći ispuniti. Mi možemo obećati samo jedno, a to je da ćemo maksimalno predano, savjesno i odgovorno obavljati svoje zadaće, ispunjavati one zadatke koje će te nam vi postaviti birajući kandidate Hrvatske demokratske zajednice. Birajući listu i kandidate HDZ-a za Općinsko vijeće Grude pomoći će te svom načelniku da ne troši vrijeme na beskrajna nadmudrivanja oko formiranja većine u OV nego da se mirno može posvetiti odgovornom vođenju Zajednice i energiju usmjeriti na realizaciju zacrtanih projekata.

I na samom kraju još jedanput svima vama koji ste nas pratili i podržavali kroz ovu kampanju i svima vama koji će te nas podržati na izborni dan 7. listopada jedno veliko i iskreno Hvala.

 

Općinski odbor HDZ BiH Grude