con infoinfo@hdz-grude.org          con tel+387 39  662  064

.

logo-header-3

Nakon što su provedeni unutarstranački izbori u OO HDZ BiH Grude, te održane Općinske izborne Skupštine na kojoj je izabran novi saziv OO HDZ BIH Grude, 17. srpnja 2019. godine održana je i konstituirajuća sjednica Općinskog odbora i izabrano novo stranačko vodstvo.

Za predsjednika OO HDZ BiH Grude jednoglasno je izabran Ljubo Grizelj, načelnik općine Grude.

Nakon riječi zahvale za ukazano povjerenje, novi predsjednik pozvao je članove OO na zajedništvo i predan rad kako bi stranka što prije započela kvalitetne pripreme za predstojeće aktivnosti.

Novi  saziv Općinskog odbora HDZ BiH Grude čine: Danijela Marijanović, Danijela Perić, Dobroslav Galić, Dražan Vukoja, Draženko Vranješ, Franka Zorić, Frano Glavaš, Ivan Leko, Ivica Palac, Ivica Vranješ, Jerko Brzica, Josip Spajić, Ljubo Grizelj, Matej Bandić, Miro Palac, Nikica Tomas, Nives Tomas, Tomislav Paradžik, Vjekoslav Filipović, Zdenko Primorac i Zoran Vlašić.

Nakon objave odluke Središnjeg izbornog povjerenstva BiH o potvrđivanju i objavljivanju rezultata Općih izbora 2018. godine OO HDZ BiH Grude, još jedanput, izražava zadovoljstvo postignutim rezultatom na  Općim izborima 2018 godine.

Postignuti  rezultati za sve razine vlasti na biralištima u našoj općini Grude su iznad svih očekivanja i samim tim za nas obvezujući.

Izabrani kandidati našega OO, svojim budućim radom i zalaganjem za dobro naše općine, našega hrvatskog naroda i za opće dobro svih, će tu obvezu znati i ispuniti.

Na poseban način ističemo rezultat od 90,12 % za kandidata za hrvatskoga člana Predsjedništva BiH dr. Dragana Čovića koji nedvosmisleno govori tko je za gruđane hrvatski član predsjedništava BiH.

Ovim putem, ponovno, zahvaljujemo svim biračima naše općine koji su izišli na ove izbore, a potom i iskazali povjerenje kandidatima i kandidatkinjama  s lista HDZ BiH i HNS-a.

Zahvalu upućujemo svima onima koji su nas pratili tijekom predizborne kampanje, temeljnim ograncima stranke, članovima Izbornog stožera HDZ BiH Općinskog odbora Grude,  Mladeži naše stranke, volonterima na svom nesebičnom zalaganju, medijima, našim kandidatima te svima ostalima koji su na bilo koji način pomogli da ostvarimo ovu najuvjerljiviju pobjedu.

Svima od srca još jednom veliko hvala!

hvala

 

Večerašnji skup Zajedništva u Grudama dobrodošlicom izaslanstvu HDZ-a i HNS-a BiH na čelu s hrvatskim članom Predsjedništva BiH, predsjednikom HDZ-a BiH i HNS-a dr. Draganom Čovićem otvorio je Ivan Leko, predsjednik OO HDZ BIH Grude.

Ministar državne imovine u Vladi RH dr.Goran Marić, kazao je kako je razlog njegova dolaska na večerašnji skup u Grudama zov zavičaja, zov povijesti, zov sjećanja, dužnosti, domoljublja i odgovornosti kao i izazov neizvjesnosti i budućnosti hrvatskog naroda u BiH

“Dobro je u ovoj prigodi prisjetiti se vremena kojeg smo svi mi bili sudionici a to je svakako vrijeme 90.- tih i činjenica obrane. Upravo zajedništvo i želja i spremnost da se obrane hrvatska tisućljetna ognjišta dala su hrabrost da na tim ognjištima budete i živite i sljedeća tisućljeća. A ta budućnost mora biti u ravnopravnosti Hrvata kao jednog od tri povijesna i konstitutivna naroda u cjelovitoj BiH. Kao zakonitost nameće se zaključak koliko god se ugrožava budućnost hrvatskog naroda u BiH toliko se istodobno ugrožava budućnost same BiH. Ravnopravnost hrvatskog naroda je temelj ali i jamac BiH. Stoga vas molim sve vas ovdje i sve vas Hrvate, iziđite na izbore i glasajte za HDZ na čelu s predsjednikom Čovićem. Vaš neizlazak omogućit će drugima da izaberu svoje ali znajte to neće biti vaš, neće biti za vas, za vašu djecu i vašu budućnost. Nemojte dopustiti da u ime vas biraju drugi. Neizlazak je odustajanje. A put odustajanja je put prema suicidu. Stoga ne rasipajte svoje glasove, svaki krivo dani glas, glas je protiv Hrvata u BiH”, kazao je ministar Marić.

Opširnije...  

Kontakt

HDZ BiH Grude
Ulica Republike Hrvatske bb
88340 Grude
info@hdz-grude.org
+38739 / 662 - 064
Uredovno vrijeme: pon-pet od 09 do 14 h