con infoinfo@hdz-grude.org          con tel+387 39  662  064

.

logo-header-3

thumb_slogan_2012Predizborni skup je bio u Temeljnom ogranku HDZ BIH u Dragićini 30. rujna 2012., a na skupu su govorili predsjednik Temeljnog ogranka Ivica Palac koji je pozdravio sve prisutne i pozvao da se izađe na izbore i glasuje za HDZ BiH.Nives Tomas je prestavila listu kandidata za općinsko vijeće općine Grude na čelu s gosp. Draženkom Vranješom. Ova je lista najbolja i njezini kandidati znat će odgovoriti svim izazovima današnjice kazala je između ostaloga Nives Tomas. Ljubo Grizelj aktualni načelnik općine i kandidat HDZ BiH za načelnika općine na izborima koji će se održati u nedjelju 7. listopada 2012. godine, govorio je o problemima koji tište općinu Grude u svim sferama života, a posebno o onima koji su aktualni u Dragićini Hrvatska demokratska zajednica Bosne i Hercegovine je stožerna stranka i pobijedit će na izborima kazao je Ljubo Grizelj na koncu svoga izlaganja pozvavši sve prisutne da izađu na izbore! Nakon predizbornog skupa nastavilo se razgovarati u prijateljskom ozračju.

 

U kinodvorani u Grudama bijaše sučeljavanje kandidata za načelnika općine Grude na kojemu je među ostalima sudjelovao i gosp. Ljubo Grizelj. Ljubo Grizelj je na tome sučeljavanju još jedanput dokazao tko zapravo štiti duh i dušu hrvatskog naroda i tradicije koja je dio hrvatskog katoličkog identiteta. Ovo sučeljavanje organizirala je Grudska udruga mladih GRUM i web-stranica www.grude-online.com.

Pred dvjestotinjak Goričana i gostijuodržan je predizborni skup HDZ BiH ispred Osnovne škole u Gorici 2.listopada 2012. godine. Predstavili su se kandidati za načelnikaopćine Grude gosp. Ljubo Grizelj i kandidati na listi HDZ BiH zaopćinsko vijeće Gruda na čelu s gosp. Draženom Vranješom. Predsjednik Temeljnog ogranka HDZ BiHAnte Galić Bili pozdravio je sve prisutne, zaželio pobjedu ovestožerne stranke Hrvata u BiH i pozvao sve birače da u nadolazećunedjelju izađu na izbore i glasuju za HDZ BiH. Listu kandidata HDZ BiH za općinskovijeće općine Grude predstavio je magistar ekonomije iz GoriceTomislav Paradžik koji je ujedno i kandidat za općinsko vijećeGruda. Tomislav je u kratkom govoru naglasio da se kao mlad čovjekopredijelio za HDZ BiH naprosto iz razloga što vidi da je HDZ BiHjedina stranka koja ozbiljno gleda na mlade ljude i njihovu budućnostu ovom vremenu i na ovom prostoru, i koja se borila i bori zahrvatske interese u ovoj državi. Ljubo Grizelj kandidat HDZ BiH zanačelnika općine Grude izrazio je zadovoljstvo dosadašnjimpredizbornim skupovima,pri tome je kazao kako je ovaj skup u Goricizapravo završni jer je posljednji u nizu predizbornih skupova kojeje Hrvatska demokratska zajednica BiH organizirala po temeljnimograncima općine Grude. Veliki pljesak prisutnih znak je daGoričanke i Goričani cijene Ljubu Grizelja i listu HDZ BiH. Stogaje ovaj skup od mnogih prisutnih ocijenjen ocjenom - odličan 5. Na kraju se u Gorici ostalo razgovaratiu svečarskom ozračju uz gangu i pjesmu do duboko u noć.

3. listopada 2012. godine bilo je sučeljavanje kandidata za načelnika općine Grude na radio-postaji Grude gdje je također sudjelovao gosp. Ljubo Grizelj kandidata za načelnika općine HDZ BiH. U toj je prigodi gosp. Grizelj još jedanput briljirao.Osim ovih nastupa načelnik općine Ljubo Grizelj obišao je radove na domu u Medovićima, koji se renovira, te je isto tako obišao Ružiće (zaseok Seline) gdje se radi na proširenju puta, toga se dana sastao također s mještanima u Poganoj Vlaci gdje se okupilo 75 mještana i gdje se razgovaralo o njihovim problemima, te se predstavio program i kandidati HDZ BiH za načelnika općine i za općinsko vijeće općine Grude. Svi su ovi posjeti bili na vrhuncu, obostranom zadovoljstvu žitelja ovih mjesta i s druge strane kandidata HDZ BiH za načelnika općine i za općinsko vijeće Gruda.

Ured za informiranje HDZ BIH Grude