con infoinfo@hdz-grude.org          con tel+387 39  662  064

.

slajder1

 

viktor_maricViktor Marić, predsjednik Općinskog odbora HDZ-a BiH Grude i općinski načelnik, preminuo je jučer u 63. godini nakon kraće i teške bolesti.

Komemoracije će biti održana sutra u 13 sati kino dvorani u Grudama, a ispraćaj u 16 sati ispred mrtvačnice u Grudama. Viktor Marić će biti pokopan na groblju Gomilice u Grudama.

Odbor za pogreb načelnika Viktora Marića proglašava petak, 30. ožujka  danom žalosti za općinu Grude. U prostorijama općine Grude kao i u prostorijama Općinskog odbora HDZ Grude bit će otvorena Knjiga žalosti u koju se mogu upisati svi građani.

HDZ BiH obitelji pokojnog Marića uputila je izraze iskrene sućuti.

 

Poštovani stranački prijatelji, želimo Vas obavjestiti da je naš Predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Grude i Načelnik općine Grude Viktor Marić preminuo dana 28. ožujka 2012. godine u 63-oj godini života.Posljednji ispraćaj i pokop će se obaviti 30. ožujka 2012. godine (petak) na rimokatoličkom groblju "Gomilice" Grude.U 13.00 sati 30. ožujka 2012. godine (petak) održat će se Komemorativna sjednica u Kino dvorani u Grudama.Pozivamo sve članove Predsjedništva, predsjednike Županijskih, Regiomalnih i općinskih odbora HDZ BiH, Predsjednika Gradskog odbora HDZ BiH Mostar, načelnike općina i sve dužnosnike stranke na svim razinama, kao i sve članove i simatizere i prijatelje HDZ BiH da se odazovu posljednjem ispraćaju našeg istaknutog člana i pokojnog stranačkog prijatelja Viktora Marića.

S poštovanjem,

Ured Predsjednika HDZ BiH  

 

Viktor Marić, sin pok. Bariše, rođen je 4. kolovoza 1949. godine u Grudama, gdje je završio osnovnu školu i gimnaziju. Godine 1973. na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu u Zagrebu je stekao zvanje profesora matematike i fizike. Od tada do 1990. godine neprekidno radi u Gimnaziji Grude kao profesor matematike, a od 1990. do 1999. u istoj školi obavlja dužnost ravnatelja. Od lipnja 1999. godine odlazi na dužnost pomoćnika ministra za prosvjetu i znanost u Županiji Zapadno-hercegovačkoj. U dva mandata biran je za člana Općinskog vijeća, a u razdoblju od 1998. do 2000. obavljao je i dužnost predsjednika Općinskog vijeća Gruda. U zadnja dva mandata obnašao je dužnost načelnika općine Grude a od 2011. godine bio je i predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Grude.

 

Počivao u miru Božjem!