con infoinfo@hdz-grude.org          con tel+387 39  662  064

.

slajder1

snaga_kojoj_vjerujem
Glavni slogan HDZ BiH
Predsjedništvo Hrvatske demokratske zajednice BiH na sjednici Predsjedništva održanoj 2. srpnja 2010. godine u Mostaru potvrdilo je prijedlog glavnog izbornog slogana kojeg je Izborni stožer HDZ BiH usvojio u Kiseljaku 16. lipnja 2010.

 

Glavni slogan HDZBiH je: „Snaga kojoj vjerujem“. Polazi od činjenice da je HDZ BIH stožerna hrvatska stranka i kao takva najozbiljnija, najdosljednija i najjača je predstavnica interesa Hrvata u BiH.

HDZ BiH već 20 godina dosljedno provodi politiku u kojoj je hrvatski narod polazište i središte svih stranačkih i političkih aktivnosti. Ustavno pravna pozicija, socijalna odgovornost i bolji standard na svim izborima i u svim programima bila su i ostaje težište našeg djelovanja.

Polazeći od te dosljednosti HDZ BiH s pravom vjeruje kako hrvatski narod i birači vjeruju ovoj stranci ne samo što ona je istinska snaga nego što je dosljedna u svom programu i politici. Stoga glavni izborni slogan koji je usvojen 16. lipnja u Kiseljaku „Snaga kojoj vjerujem“ ostaje ključna izborna poruka HDZ BIH na ovim izborima.