con infoinfo@hdz-grude.org          con tel+387 39  662  064

.

slajder1

Mladež HDZ BiH, Zajednica žena HDZ BiH te Odjel za volontere Izbornog stožera HDZ BiH upućuje javni poziv svim zainteresiranim osobama da se priključe timu potpore Hrvatskoj demokratskoj zajednici Bosne i Hercegovine za Opće izbore 2010. godine te da u izbornoj kampanji budu naši volonteri. skladu sa moderno organiziranim, zapadnim izbornim kampanjama, a u cilju promidžbe političkog procesa i političkih poruka, HDZ BiH želi i na ovim izborima imati dragovoljno i volonterski angažirane osobe koje će podržati ciljeve i program Hrvatske demokratske zajednice BiH, te svoje vrijeme, znanje i rad utkati u još jednu izbornu pobjedu HDZ BiH. Volonterski rad prepoznat je u svim izbornim kampanjama. Zadaća je volontera širiti stranačke poruke kao i pomagati u svim operativnim procesima kampanje. Stoga volonteri mogu biti osobe svih uzrasta, bilo da su to osobe mlađe i srednje dobi ili naši umirovljenici. Svi mogu pomoći u kampanji, ali i kroz druženja i brojne kontakte tijekom izborne promidžbene kampanje, mogu proširiti i obogatiti svoje spoznaje i steći nova poznanstva i prijatelje. Naši volonteri radit će u pobjedničkoj kampanji. I to je još jedan razlog da nam se pridružite, i da i Vi budete dio snage HDZ BiH jer mi želimo pobijediti zajedno s Vama.

Sve osobe koje žele volontirati u kampanji HDZ BiH mogu se prijaviti preko poveznice na web stranici www.snagahdzbih.com - HDZBiH Volonteri ili izravno na www.timpotporehdzbih.org

Zainteresirani se također mogu prijaviti u uredima Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine na bilo kojem području.
Uzorak Slike