con infoinfo@hdz-grude.org          con tel+387 39  662  064

.

slajder1

MOSTAR, 11.09.2014. Početak službene kampanje za Opće izbore u BiH 2014., Hrvatska demokratska zajednica BiH (HDZ BiH) obilježiti će Klauzurom HDZ BiH u kupreškom hotelu Adria Ski u petak, 12. rujna 2014. s početkom u 9,00 sati.

U prvom dijelu klauzure, nazočnim će se obratiti dr. sc. Nevenko Herceg, pročelnik Izvršnog izbornog stožera HDZ BiH koji će predstaviti program same Klauzure. Sudionike klauzure i goste u uvodnom dijelu pozdravit će i Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ RH.

Središnji događaj za javnost otvorenog dijela klauzure HDZ BiH biti će obraćanje dr. sc. Dragana Čovića, predsjednika HDZ-a i HNS-a BiH, i kandidata za hrvatskog člana Predsjedništva BiH, koji će govoriti o strateškom i programskom pristupu izbornoj kampanji.

Prvi dio Klauzure svojim obraćanjem „O etici i politici", zatvorit će dr. fra Ivan Ševo, Provincijalni vikar Hercegovačke franjevačke provincije.
Nastavak rada stranačke klauzure biti će zatvoren za javnost, a o njegovom tijeku i zaključcima javnost će biti naknadno informirana putem priopćenja ovog ureda.
Pozivamo Vas, da medijski popratite početak službene kampanje HDZ BiH za Opće izbore u BiH 2014.

Radujemo se Vašem dolasku!

VAŽNA NAPOMENA ZA PREDSTAVNIKE MEDIJA:

1.) Fotografi i snimatelji moći će nazočiti pozdravnim i uvodnim govorima na otvaranju kampanje HDZ-a BiH
2.) Prijenos Otvaranja kampanje možete pratiti uživo na HDZ BiH.TV na linku: www.hdzbih.tv