con infoinfo@hdz-grude.org          con tel+387 39  662  064

.

HDZ BiH  Mladež HDZ BiH  Mladež HDZ BiH

slajder1

Gostiju on-line

Imamo 228 gostiju i one member online

Pristupnica

clanstvo hdz

predizborni gr

 

Općinski odbor HDZ-a BiH Grude održao je predizborni skup temeljnog ogranka Grude u Vrućicama.

Prije početka predizbornog skupa kandidati su u Parku hrvatskih velikana ispred Spomenika hrvatskim braniteljima položili cvijeće i zapalili svijeće. Prigodnu molitvu ispred spomenika predvodio je fra Stanko Pavlović.

Himnom hrvatskoga naroda "Lijepom našom" započeo je predizborni skup.

Predsjednica temeljnog ogranka Grude i kandidatkinja za Skupštinu Županije Zapadnohercegovačke Daniela Perić uputila je riječi dobrodošlice prisutnima. U svom govoru naglasila je kako su predstojeći izbori od velike važnosti za opstojnost Hrvata u Bosni i Hercegovini.

U ime kandidata obratila se kandidatkinja za Zastupnički dom Parlamentarne skupštine F BiH Franka Leko te se zahvalila Općinskom odboru HDZ-a BIH Grude na podršci. Pozvala je prisutne da drugi 2. listopada iskažu podršku kandidatkinji za hrvatskog člana Predsjedništva BIH i pobjedničkim listama HDZ-a BiH i HNS-a na svim razinama kako bi pokazali da je Bosna i Hercegovina domovina hrvatskoga naroda.

Predsjednik Općinskog odbora Grude Ljubo Grizelj u svom obraćanju je istaknuo da je Bosna i Hercegovina naša domovina i da rješenja na principu ustavne jednakopravnosti hrvatskog naroda s druga dva naroda u BiH, jamče njenu opstojnost, sigurnost i europsku budućnost.