con infoinfo@hdz-grude.org          con tel+387 39  662  064

.

HDZ BiH  Mladež HDZ BiH  Mladež HDZ BiH

slajder1

Gostiju on-line

Imamo 199 gostiju i one member online

Pristupnica

clanstvo hdz

akcija-zzJoš jedna godina je na izmaku. Laganim, ali sigurnim koracima bliži se svome kraju koji svake godine prikladno proslavljamo. Naime, stiže nam još jedan Božić, Isusov rođendan.

Svaki čovjek na poseban način doživljava ovo vrijeme, a ponajviše se to odnosi na sestre, supruge, majke, na žene. Uz mnogo posla vezanog uz dom i obitelj stignemo mi i još toga npr. Organizirati zajednička druženja iz kojih se rađaju mnoge a često i vrlo dobre ideje.

Zajednica žena Kraljica Katarina Kosača je od svog osnutka vezana uz riječi : snaga, dobročinstvo, ljubav, pomoć. Tako smo kao zajednica organizirale neka događanja kroz našu prošlost, ali nek' ne ostane sve na prošlosti. Naime „hadezeovske“ iz Gruda su odlučile učiniti nešto za najpotrebitije. Kroz naša druženja i razgovore došle smo do podataka o ljudima koji u 21.  stoljeću žive u vrlo teškim uvjetima ili bolje reći nemaju ih nikako. Teško je i zamisliti da postoje ljudi u našoj neposrednoj blizini koji nemaju za osnovne životne potrebe u vremena kada pored krize, recesije, i inih problema mi ostali imamo puno, puno više. Kada takvo nešto spoznate ne možete vjerovati i u vama se probude osjećaji suosjećanja i žrlje da pomognete. Upravo na tom tragu ZŽ KKK – Grude pored drugih "akcija u tišini" organizira i humanitarnu-donatorsku večeru pod nazivom Snaga Božićnog svjetla.

Sam naziv dosta govori. Snaga zajednice žena, snaga velikog kršćanskog blagdana Božića i snaga svjetlosti se udružuju u nadi da ćemo bar malo uljepšati i uveseliti nečiji život. Naša akcija je zakazana 10. 12. 2010. godine u restoranu „Otok“. Naravno, da će uz nas žene biti i svi oni koji žele pomoći. Netko će to učiniti darujući novac ili poklon, netko pjevajući.

Akciji su se odazvale i klape „Diva“ iz Š. Brijega i naravno naša „Bratovština“, te gangaši. Uz malo truda i rada, ali uz puno dobre volje nadamo se da će ova večer proći u pravom Božićnom ozračju, ozračju darivanja, pomaganja i veselja i dobrih želja. Novac koji se skupi od donacija, prodaje tombole, umjetničkih djela da onima kojima zaista treba. Ide ljudima koji nisu tako sretni kao mi, a potrebno je tako malo da se to promjeni.

Uz nadu da će naš trud biti zapažen ZŽ KKK- općina Grude Vas pozdravlja i poziva da i Vi podijelite s drugima snagu Božićnog svjetla.

 

Ukoliko želite dati svoj prilog možete to učiniti u UniCredit Bank na broj žiro računa 3381402277385887

 

Molimo Vas da svoj dolazak potvrdite do 7. prosinca 2010. na brojeve telefona: 039/662-064 ili 063/490-205

Pozivnica - Donatorska večer

 

Zajednica žena Kraljica Katarina Kosača

Općinski odbora Grude